۱۴۰۳ جمعه ۳۱ فروردين
جستجو
شهريور
بررسی مدیریت پسماند و راهکارهای اجرای آن در جلسه مدیریت سبز

دومین جلسه شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه با حضور اعضا در روز سه شنبه مورخ 1398/06/26 برگزار گردید.

در این جلسه دستورالعمل ابلاغی وزارت علوم مبنی بر اجرای مدیریت پسماند در دانشگاه ها مورد بررسی قرار گرفته و سپس با تطبیق حوزه ها و ساختمان های دانشگاه با جداول مربوطه، پسماندهای هر حوزه شناسایی گردیده و بر مدیریت، جمع آوری و دفع پسماندها تأکید گردید.

در ادامه این جلسه راهکارهایی در جهت کاهش تولید پسماند از قبیل فرهنگ سازی، بازنگری در فعالیتهای دانشگاه و ... مطرح گردید. سپس اهمیت تفکیک از مبدأ، فرهنگ سازی حوزه های مدیریت سبز در بین دانشجویان، برگزاری مسابقات و دوره های آموزشی ویژه پسماند مورد توجه قرار گرفت.

در انتها مصوبات جهت بررسی دقیق تر و ارائه راه حل های اجرایی به کمیته های فرعی ابلاغ و مقرر گردید نتایج آن در جلسه آتی شورای راهبردی ارائه گردد.

تعداد بازدید:
    نویسنده:
    فریبا مولوی
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)